PIU’

Restauracja PIU’ stworzona w 2009 r. konsekwentnie naśladuje ponad 30 letnie doświadczenie restauratorstwa i praktyk kulinarnych właścicieli. Zgodnie z opinią naszych międzynarodowych gości, PIU’ należy do grona najlepszych restauracji, nie tylko w Polsce.
Konsekwencja jakości  i potrzeba estetyki kulinariów bywa tematem niewybrednych komentarzy tych, dla których jakość oleju silnikowego w aucie, jest ważniejsza, od jakości materiału napędowego ich organizmów.
PIU’ nie wzoruje się na nikim, nie poddaje się trendom, nie miewa złych humorów.
hugo prosecco
piu ristorante (1)
PIU’, jako jedna z nielicznych restauracji w Polsce, gotuje w 100 % a la carte wyłącznie ze świeżych nieprzetwarzanych produktów. Codziennie konsekwentnie dąży do zafascynowania swoich Gości jakością własnej twórczości kulinarnej. Każdy kucharz gotujący w restauracji PIU’ jest indywidualnością dlatego możesz spotkać się z różnicą smaków, co tylko podkreśla wspaniałość i różnorodność twórczości kulinarnej. Nie oczekuj proszę od nas szablonowości.
Mamy nadzieję, że niebawem dasz nam szansę zauroczenia Cię naszymi specjałami lub po prostu przyjdziesz do nas dobrze zjeść.
Z miłości do jedzenia, dziękując Bogu, że dał bogatym apetyt a biednym restaurację …

 

załoga

PIU’

piu ristorante (2)